Oświadczenie KWW Andrzeja Wnuka

• 25.09.2018, 19:31
Oświadczenie KWW Andrzeja Wnuka
Szanowni Państwo poniżej prezentujemy oficjalne stanowisko Komitetu Wyborczego Wyborców Andrzej Wnuka.

Jesteśmy zasmuceni i zażenowani poziomem dyskusji, wprowadzanym przez Koalicję Obywatelską. Podkreślamy, że nasze działania nie łamią, ani nie naruszają prawa. Pan Prezydent Andrzej Wnuk popiera nas nie tylko wizerunkowo, ale też programowo. Zgodził się również na użycie swojego imienia i nazwiska w nazwie komitetu.

Odpowiadając na zarzuty zjednoczonej opozycji podkreślamy, że materiały reklamowe, w których Pan Prezydent Andrzej Wnuk popiera kandydatów na radnych z KWW Andrzeja Wnuka, zostały wydrukowane i rozdystrybuowane PRZED oficjalnym zarejestrowaniem kandydatury Pana Andrzeja Wnuka na prezydenta, z poparciem Prawa i Sprawiedliwości. Jest to jak najbardziej zgodne z prawem. Po oficjalnym zarejestrowaniu kandydata na prezydenta które nastąpiło w nocy z 17 na 18 września, bannery zostały usunięte z przestrzeni publicznej.

Nie zgadzamy się z  fałszywymi oskarżeniami Koalicji Obywatelskiej. Jednocześnie podkreślamy, że mamy zawsze na uwadze  dobro mieszkańców, które zawarliśmy w naszym programie wyborczym.

Piotr Małysz

Pełnomocnik wyborczy KWW Andrzeja Wnuka"

Podziel się:
Oceń:
  • TAGI:

Komentarze (2)

Dodanie komentarza oznacza akceptację regulaminu. Treści wulgarne, obraźliwe, naruszające regulamin będą usuwane.

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu _______. _________ z siedzibą w ________ jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania.
zdrowy rozsądek
zdrowy rozsądek 26.09.2018, 20:29
Koalicja Obywatelska tylko wysmiewać sie potrafi i wytykac - a sama nic nie robi. Poziom jaki prezentuje jest co najmniej żałosny. Jak można być mrytykować kogoś jak sie siebie nie widzi? Jak można ufać ludziom z koalicji jak niektórzy z jej członków byli w róznych ugrupowaniach? Wniosek nasuwa się sam - NIE SĄ WIARYGODNI, skoro zmieniają ugrupowania jak im wiatr powieje......
M